Levy Container Residence – Final Round Schematics

6b2

This combination of the biaxial plan and the “T” plan makes outdoor deck space accessible for a large living room. The ground container is set to provide a large platform across the west end of the cabin; the end with the living room. It also provides some individuated exterior spaces for the private areas. It creates two separate smaller outdoor spaces adjacent to interior uses. The one adjacent to the Master Bath is an outdoor shower. The one adjacent to the Office/Exercise and the Master Bedroom is a deck. This deck is linked by a bridge to the summer kitchen and then the more public west facing porch/deck. In addition, this version features an internal stair connecting it with the guest suite in the container below. Surrounding the stair are bookshelves and storage, a library.

 

 

Leave a Reply